· 

Masterchef Goes

Jade en Dylan gaan vandaag voor ons koken. Samen bedenken ze een vier gangen menu en maken ze een boodschappenlijst. Olga brengt ze naar winkel maar ze gaan met zijn tweeën de winkel in. Een half uur later staan ze bij de kassa. Olga rekent wel voor ze af.

 

Thuis beginnen de voorbereidingen. Ondertussen kijken Olga en ik op ons gemakje naar de Formule 1 en op zoek naar leuke activiteiten voor de komende week. De kinderen zijn druk met snijden, menu kaarten maken en tafel dekken.  

 

Om zes uur wordt de eerste gang uitgeserveerd: "Sappige watermeloen". Ober Dylan neemt de drankjes op en serveert ze keurig uit. De tweede gang is "Pittige Tomaten-groentesoep", gevolgd door het hoofdgerecht "Ballen van gehakt, gefrituurde aardappel in leuke vormpjes met een mix van erwt, paprika en mais". Het smaakt allemaal lekker. Het hoogtepunt van het diner is het toetje: "Keerflensjes met een bolletje vanille en zomerfruit".

 

Dit is goed bevallen, dit gaan we elke week zo doen!

 

- Marcel