· 

Haaientanden zoeken

Dit weekend slapen Paul, Barbara, Rick en Sarah bij ons. Voor de oudjes was het gisterenavond best laat geworden en van de kinderen mogen we wel uitslapen. Terwijl Dylan en Rick spelletjes  spelen op de computer, zorgen Jade en Sarah voor een heerlijk ontbijtje.

 

Na het ontbijt rijden we met zijn allen naar de Kaloot om haaientanden te zoeken en te zwemmen. Dylan en Olga hebben het meeste geduld om haaientanden te zoeken. Ze vinden er 10. Ze hebben er wel eens meer gevonden. 

 

Jade zoekt op het begin ook wel mee maar zoekt al snel het water op. Ze zou heel graag willen zwemmen maar omdat ze 24-uur per dag aan het infuus zit, kan dit niet. Ze kan wel tot aan haar middel in het water en als iemand haar infuuspomp boven water houdt, kan ze toch lekker spelen. 's Middags gaan we lekker lunchen met zijn allen. Daarna rijden Paul, Barbara en de kinderen terug naar huis. De rest van de middag doen we het rustig aan.

 

Over een paar dagen is Jade klaar met de immuuntherapie en kan ze wel helemaal in het water. Nog even volhouden! Het staat in ieder geval wel op het programma voor komende week.

 

 

- Marcel