· 

Surpriseparty voor Isa

Dylan gaat samen met een aantal van zijn vriendjes deze week naar de kindervakantieweek in Goes. Dit komt eigenlijk wel goed uit. Jade, Olga en ik gaan morgen naar het ziekenhuis en we blijven in ieder geval tot donderdag met zijn drieën in Utrecht. Dylan slaapt bij de opa's en oma's en heeft overdag nu een druk programma. 

 

Ook de vriendinnen van Jade gaan naar de kindervakantieweek. Dit komt ook goed uit want nu kunnen de ouders van Isa bij hun thuis een 'Hawaï Surprise Party' voorbereiden. Isa wordt vandaag 11 jaar! Ze zou donderdag eigenlijk haar kinderfeestje vieren maar nu Jade vandaag nog thuis is, is het feestje stiekem verplaatst. Na de kindervakantieweek komt Isa samen met haar vriendinnen naar huis, zogezegd om een taartje te eten...

 

Olga en Jade gaan een handje helpen bij de voorbereidingen. Jade is de hele ochtend een beetje gespannen en vraagt om de haverklap of ze al naar Isa mag. Iets voor tweeën gaan ze eindelijk helpen. Jade versiert cakejes met flamingo's en lekkere dingetjes. De hele tuin wordt Hawaïaans aangekleed en er is een heuse 'cocktailbar'. Rond een uur of vieren komen de meiden thuis. Voor Isa een grote verrassing als ze de tuin binnenloopt. Als ook Jade nog te voorschijn komt, moet ze een traantje wegpinken! 

 

Als iedereen is bijgekomen van de verrassing, gaan de meiden hun eigen cocktailglas versieren om er daarna een lekkere fruitcocktail uit te drinken. Er is zelfs een escaperoom/tuin gemaakt waar de meiden uit moeten ontsnappen. De meiden hebben hebben een geweldige middag en avond met allemaal leuke dingen. Als Jade na tienen thuisgebracht wordt, wordt het Jade allemaal te veel. Ze heeft heel erg genoten van het feestje en haar vriendinnen maar realiseert zich gelijk ook dat ze de komende maanden de meiden moet gaan missen. Ze huilt en is boos tegelijk. Als de auto de straat uitrijdt, rent ze er achteraan. Olga neemt haar uiteindelijk mee naar binnen waar ze wat rustiger wordt. Jade stuurt haar vriendinnen nog snel een paar whatappjes met lieve woorden en foto's. Na een paar keer heen en weer geappt te hebben, is het tijd om te gaan slapen. Omdat het vannacht voorlopig de laatste nacht samen is, gaan we met zijn vieren op onze slaapkamer slapen. 

 

- Marcel