· 

Bijkomen

Na vier drukke dagen staat er het komend weekend niks gepland. Jade kan even bijkomen van alle narcoses en onderzoeken voordat aanstaande maandag begonnen wordt met de voorbereidingen voor de stamceltransplantatie. Olga gaat 's ochtends al vroeg terug naar Zeeland om een paar dagen bij Dylan te kunnen zijn. Dylan heeft vier dagen bij opa's en oma's gelogeerd maar begint ons en zeker Olga te missen. 

 

's Middags komt tante Kim op bezoek om een spelletje te doen. Ze mag de komende weken bij Jade op haar kamer komen. Ze heeft een cadeautje meegenomen. Een landkaart die Jade zelf kan inkleuren. Ze begint direct in Afrika. Maar Kim komt eigenlijk om een spelletje Ticket to Ride te spelen én om te winnen. Een uur later komt ze als winnaar uit de strijd. Ze heeft geen tijd voor een revanche maar die houden we te goed.

 

De rest van de dag is het rustig. Toch krijgt ze nog een extra behandeling. Om haar bepaalde cellen in haar bloed te verhogen krijgt Jade immunoglobuline toegediend. Dit gaat haar straks helpen om infecties te voorkomen. Terwijl het medicijn inloopt kijken we een film. Afgelopen dagen zijn we (opnieuw) begonnen met de films van de Harry Potter-serie. De komende uren kijken we naar Harry Potter en de gevangene van Azkaban. Zal niet de laatste film zijn die we kijken de komende weken.

 

- Marcel