· 

Dag +13: Dafne in mijn kamer

Vandaag een bijzondere blog voor een bijzondere dag! Jade heeft deze zelf geschreven.

 

Peter de fysio heeft al vaak verteld over dat Dafne Schippers ambassadrice van het Prinses Máxima Centrum is. En dat ze wel eens langskwam in het het ziekenhuis. Maar ik had haar nog nooit gezien. Maar toen hoorde ik van de pedagogisch medewerkster dat ze vandaag naar het sportveld zou komen! Ik mag door de week overdag alleen niet naar beneden. En daarom heeft ze ervoor gezorgd dat Dafne naar mij kwam. 

 

Ik vond het superspannend maar Dafne was super aardig. Ze heeft haar handtekening op mijn trui en shirt gezet. Ik heb ook nog een Mandela voor haar gemaakt en gegeven. Die komt in haar nieuwe huis, zei ze. Toen ze weg ging is ze ook nog op de foto geweest met mama's vlinder. Super leuk om haar een keer in het echt gezien te hebben, zeker als je zelf ook aan atletiek doet. Ik hoop haar nog eens te zien en dan tegen haar te sprinten!! 

 

PS ik vind het super leuk dat jullie de site lezen!

 

Kus van Kanjer Jade