· 

Dag +24: 12 jaar getrouwd

De hockey-competitie van Dylan is inmiddels een paar weken bezig. Deze week moet hij in Bergen op Zoom hockeyen. Met zijn tweeën rijden we naar de wedstrijd zodat we daarna door kunnen rijden naar Utrecht. De jongens doen hun best maar verliezen met 6-1. Dylan scoort wel de enige goal van Goes!

 

In Utrecht gaat het zijn gangetje. Als Dylan en ik binnenkomen is Jade druk bezig met een cadeau in te pakken. Olga en ik zijn vandaag precies 12 jaar getrouwd en daar hoort een cadeau bij! Het is prachtig ingepakt. Het cadeau is het vaasje wat Jade gemaakt heeft samen met een paar lekker ruikende zeepjes, die ze ook zelf heeft gemaakt! 

Ook Isa en haar moeder Sandra komen op bezoek. En ook al hopen we dat Jade begin volgende week naar huis mag... toch heeft Isa nog een nieuwe doos met cadeautjes gemaakt voor komende week. Als klap op de vuurpijl heeft ze samen met Sandra een spandoek gemaakt met de tekst: "Deze kanjer van een meid, heeft gewonnen in de strijd, alle goede cellen in je lijf, maken snel een eind aan dit verblijf!". Het spandoek hangen we buiten voor het raam op.

 

Als Isa er nog niet zo heel lang is, valt Jade in slaap. Ze heeft afgelopen dagen niet goed geslapen en ze krijgt net een medicijn waar je slaperig van wordt. Ze heeft de slaap hard nodig. Terwijl ze slaapt, gaan Dylan en Isa in het ziekenhuis rondneuzen en in de bouwhoek kijken. Aan het begin van de avond bestellen we pizza met zijn allen! Rond negen uur gaan Dylan en ik naar opa Jaap en oma Ella, die op vakantie zijn in Lage Vuursche en rijden Isa en Sandra terug naar Goes. 

 

 

-  Marcel