· 

Lekker buiten spelen

De eerste nacht thuis is goed gegaan. Jade heeft lekker geslapen, heeft geen koorts, is niet misselijk en voelt zich goed. We doen het rustig aan en het is na tienen als we met zijn vieren ontbijten. Het weer is prachtig. Tijd om naar buiten te gaan. Het wordt een wandelingetje in het Kapelse Bos met opa Roel en oma Ineke.

 

Het begint goed want het eerste wat Jade ziet is een puppy, die ze even mag aaien. De rolstoel hebben we meegenomen maar Jade loopt liever zelf. Na een minuut of tien staan we op de natuurspeelplek. Tijd om even uit te rusten. Dylan begint samen met Olga flinke takken te verzamelen om een hut te bouwen. Het wordt voor Jade een korte pauze. Ze begint al snel te helpen om een hut te bouwen. En zo is de hele familie druk met het bouwen van de beste hut sinds jaren.

 

Na een uurtje ga ik met opa Roel terug naar hun huis om de Formule 1 te volgen. Jade en de rest blijven lekker buiten bij de hut. De race is al bijna voorbij als ze terug naar huis komen. Na een knappe vijfde plek van Max verstappen en na een verlate lunch met broodjes knakworst en boterhammen met zelfgemaakte jam rijden we terug naar Goes. 

 

Een ontspannen dagje met heerlijk weer. Je zou bijna vergeten dat ze gisteren nog in het ziekenhuis lag en twee dagen geleden nog hoge koorts had. Thuis zijn is het beste medicijn!!

 

- Marcel