· 

Moeder & Kind Centrum

Het hockeyseizoen is al een poosje onderweg. Dylan zou het leuk vinden als Jade een keer bij een wedstrijd komt kijken. Het is vandaag mooi weer en Dylan speelt thuis. Een mooie gelegenheid om te gaan kijken. Het is een spannende wedstrijd en Dylan scoort 4 keer! Jammer genoeg verliezen ze in de laatste minuten met 5-6. Na de wedstrijd gaan we ook nog even kijken bij de wedstrijd van Isa, Lili en Noor.

 

Met Jade gaat het een beetje op en neer. Ze heeft het meeste last van haar voeten. Af en toe doe ze zo veel pijn dat ze er niet op kan staan. Ze zit dan ook het liefste op de bank met haar benen omhoog. Het wordt niet echt beter maar ook niet veel minder. 

 

Om vier uur moet ze naar het ziekenhuis in Goes voor medicijnen tegen de bacterie in haar lijn/kastje. Het voor ons de eerste keer dat we naar het vernieuwde Moeder & Kind Centrum in het ADRZ gaan. Ik ben benieuwd of ik ook mee naar binnen mag... aan de naam te zien, is het alleen voor moeder en kind. Gelukkig mogen de vaders ook naar binnen. Het ziet er mooi uit. De kamers zijn ruimer en lichter. Twee kamers zijn speciaal ingericht voor kinderen met kanker. Deze kamers hebben een sluis met deuren waar je niet door heen kan kijken. Ook hier zit je een beetje opgesloten. De behandeling van vandaag is zo gebeurd. De verpleegkundige kan de medicijnen in één keer in haar kastje spuiten. In een half uurtje staan we buiten. Nu maar hopen dat het  de komende dagen ook zo snel blijft gaan.

 

- Marcel