· 

IJsje van meester Paul

Jade is al een poosje bezig om verhaaltjes te schrijven. Ze heeft van die dagen dat ze er opeens druk mee bezig is om het vervolgens weer een paar maanden te laten liggen. Vandaag heeft ze het opeens weer opgepakt. Ze is heel de ochtend en middag druk om de verhaaltjes in een programma te zetten zodat we er een echt boekje van kunnen maken. Het boek gaat heten: "Het grote Bosverhaaltjes Doeboek". Er zitten verhaaltjes en illustraties in over dieren die in het bos leven. Elk verhaaltje eindigt met iets wat je kan doen zoals dingen om te knutselen, te bakken of te koken. Het is nog niet klaar maar het belooft erg leuk te worden. 

 

's Middags is het op school de afsluiting van de Kinderboekenweek. Jade is ook meegegaan om Dylan op te halen. Alle kinderen en ouders zijn verzameld op het schoolplein.De kinderen van de groepen 8 doen het dansje voor van de single "Kom erbij". Jade danst aan de zijlijn ook een beetje mee. Een goed teken dat het langzaam maar zeker steeds beter gaat met Jade! 

 

Na de afsluiting staat meester Paul tussen al zijn collega's, als één van de weinige of misschien wel de enige, een lekker ijsje te eten. Daar heeft Jade ook wel zin in! Samen met de meester gaan ze er direct ook eentje halen! 

 

- Marcel