· 

Hortensia Eiland

Het is deze week herfstvakantie in Regio Zuid. Gisterenavond hebben we nog snel een huisje geboekt in de buurt van Utrecht. We gaan naar een klein huisje op Hortensia Eiland. Het ligt achter op het erf van een boer in Echtveld. Het heeft uitzicht op de polders en de kinderen kunnen er met een bootje varen en vissen. Er zijn konijntjes, kippen, koeien en een varkentje.

 

Voordat we in het huisje kunnen, gaan we eerst naar Kasteel De Haar. Olga is hier een paar maanden geleden met Dylan al eens geweest. Het was toen erg leuk en voor herhaling vatbaar. We gaan eerst het kasteel bekijken en daarna in de enorme tuin wandelen. Er is alleen wel een dingetje... je kan niet met een rolstoel in het kasteel. Jade zal dus moeten lopen. Dit gaat erg goed. Af en toe moet ze even bijkomen. 

 

Na het indrukwekkende kasteel gaan we eerst even lunchen om daarna de tuin in te gaan. Gelukkig kan Jade nu wel in de rolstoel. We wandelen via de oude tennisbaan naar het hertenkamp. Bij de hertjes gaan we lekker een poosje in het zonnetje zitten terwijl Jade en Dylan ze voeren.

 

De uren zijn voorbij gevlogen, tijd om naar ons huisje in Echtveld te rijden. De boerin heet ons hartelijk welkom. Het is niet groot maar het is lekker knus. Dylan zit al snel op het bootje. Dit gaat wel goed komen deze week.

 

- Marcel