· 

Kijkje op de atletiekbaan

Op maandag en dinsdag is Olga weer aan het werk gegaan. Ik ga op woensdag, donderdag en vrijdag werken. Deze morgen is Jade lekker bezig, wat mij de mogelijkheid geeft om ook vandaag het een en ander op te pakken voor mijn werk. Om een uur of elf gaan we op de fiets brood halen bij de bakker. Stiekem best een eindje fietsen. Het is wat kouder en er staat een beetje tegenwind. Het is pittig maar met hier en daar een duwtje in de rug fietst Jade alles zelf. De rest van de middag moet ze wel bijkomen van de inspanning.

 

Om kwart voor vijf moet Dylan trainen voor de hockey. Hij gaat samen met Olga op de fiets er naar toe. Naast het hockeyveld ligt ook de atletiekbaan. Met een beetje aanmoediging van ons, wil Jade wel mee om te kijken bij Dylan en misschien ook even naar de atletiek. Ze gaat bij mij achterop de fiets. Het eerste half uur kijken we bij Dylan. Hij is goed bezig om de bal hoog te houden op zijn hockeystick en lekker enthousiast bij de oefeningen.

 

Als we genoeg gezien hebben van de training, wil Jade toch wel even gaan kijken op de atletiekbaan. Als we op de baan staan, moedigen we haar aan om een rondje over de baan te wandelen/rennen. Dit vindt Jade echt niet fijn en ze wordt een beetje boos. Ze wil weg en pas terug komen als ze fit(ter) is. Het liefst pas al ze weer net zo snel is op de sprint, dezelfde afstand kan verspringen en de lat hoger kan leggen. 

 

- Marcel