· 

Griepprik

We kijken uit naar het moment dat Jade naar school mag. Dit zou betekenen dat haar weerstand goed gestegen is. Dit wil nog niet zeggen dat haar weerstand net zo goed is als anders maar de risico's dat ze ziek wordt van een huis, tuin en keukengriepje zijn veel kleiner.

 

Om de risico's nog verder te verkleinen, heeft de arts ons geadviseerd een griepprik te halen voor Olga, Dylan en mij. Olga kan dit voor haarzelf bij haar werk regelen. Ze krijgt de prik gratis omdat ze voor haar werk ook veel contact heeft met kinderen van 0-4. Deze kinderen hebben ook nog een lage weerstand en zijn dus vatbaar voor griep.

 

Vandaag heeft Olga een afspraak voor de griepprik gehaald en ze neemt Dylan gelijk mee. Samen met zijn vriendje gaat hij mee. In de wachtkamer hebben ze grootste lol om een poster van Sense . Het prikje is zo gebeurd en doet geen pijn. Olga wil ook een afspraak voor mij maken maar ze mag ook een prikje meenemen en zelf de prik aan mij geven. Dat laatste laat ze zich geen twee keer zeggen... 's Avonds ben ik aan de beurt voor de prik. Olga doet de prik, Dylan plakt de pleister en Jade maakt de foto! 

 

- Marcel