· 

Bibliotheek

Sinds een paar weken leest Jade weer veel boeken. En waar ga je naar toe als je boeken zoekt: de bibliotheek. Een mooi uitje om samen naar toe te fietsen. We brengen eerst even Dylan naar school en fietsen dan door naar de bieb. In de bieb is het zoeken van de boeken het moeilijkst. Jade is specifiek op zoek naar het tweede deel van de Nedergrim of de boeken van Raveleijn. Deze zijn al uitgeleend dus moet ze op zoek naar iets anders. 

 

Na de bieb fietsen we door naar de bakker. Af en toe moet ik haar even duwen maar fietsen gaat eigenlijk zonder problemen. Als we bij de winkel zijn, moet Jade eigenlijk buiten wachten. Ik knijp een oogje toe en samen lopen we de winkel in. Als we brood gekocht hebben gaan we ook de supermarkt nog in. Jade wil graag een taart maken. Dit keer wordt het een appelkruimel-roomtaart. Terug thuis is ze wel een beetje moe. Lekker op de bank een filmpje kijken.

 

- Marcel