· 

Flyers Kanjerloop

Eén keer in de week moet ze op controle naar het Máxima in Utrecht en één keer in de week naar het ADRZ in Goes. Vandaag gaan we al vroeg naar het ziekenhuis in Goes. Jade krijgt medicijnen om een schimmelinfectie te voorkomen. Deze medicijnen heeft ze nodig zolang haar eigen weerstand nog niet hoog genoeg is. Als het meezit, mag ze hier binnenkort ook mee stoppen. Nog even volhouden! Jade is vanochtend om zeven uur trouwens begonnen in een nieuw boek. Ze krijgt weinig mee van de verpleegkundige die de medicijnen aansluit en ondertussen een praatje probeert te maken. Jade is verzonken in haar boek. Het loopt allemaal voorspoedig en we staan na iets meer dan een uur weer buiten. Tijd om een taart te gaan maken! 

 

's Avonds komt iemand van AV'56 langs om posters en flyers te brengen voor de Kanjerloop. De flyers worden bij Jade uitgedeeld op school en de posters komen te hangen in de kantines van sportverenigingen en op andere openbare plaatsen. De organisatie heeft het er maar druk mee! Onder het genot van een stukje zelfgemaakte taart horen we het laatste nieuws over de Kanjerloop. Er worden plannen gemaakt voor een loterij en de junioren wordt gevraagd om iets lekkers te bakken om te verkopen. Allemaal voor het goede doel.

 

Uiteraard mag iedereen op 14 december meedoen: jong en oud, leden en niet-leden, uit Goes of van elders. Iedereen is welkom om te komen sporten voor het goede doel, dat door Jade is uitgekozen!

 

- Marcel

 

PS Er stond ook weer een stukje over de Kanjerloop in de 'Bode' van deze week.