· 

Flyers uitdelen

Gisterenavond hebben we van AV'56 een aantal posters en flyers gekregen om de Kanjerloop te promoten. Jade gaat vandaag samen met Olga en Dylan naar school om een poster achter het raam te hangen. De flyers worden verdeeld over de klassen en meegegeven aan de leerlingen. Nu maar hopen dat veel kinderen mee willen doen. Nu Jade toch op school is, willen Emilie, Lara en Thomas haar graag een cadeautje geven. Ze hebben het spel 'Wie is het' nagemaakt met foto's van afgelopen jaar. Erg leuk om te krijgen én te spelen! 

 

Zodra de poster hangt moet Jade snel naar huis omdat Dorine voor de deur staat. Ze gaan samen aan de slag voor school. Rekenen, spelling, topografie. Het gaat allemaal zonder problemen. De afspraak met Dorine was, dat ze vooral zou concentreren om de lesstof in te halen. Afgelopen weken is gebleken dat er weinig is in te halen. Ze kent de stof al. Dorine wil eigenlijk weer gaan beginnen met extra uitdaging. Ze gaat kijken hoe ze dit aan gaat pakken.

 

's Middags gaat Jade spelen bij Isa. Emilie komt ook. Het is eigenlijk de eerste keer dat ze gaat spelen. Weer iets waar uit blijkt dat het steeds beter gaat.

 

- Marcel