· 

Weer wat beter

Na zeven weken in haar eigen bed geslapen te hebben, lag Jade gisterenavond opeens weer in een bedje in het ziekenhuis. Ze had een koorts van 41,8° en een hartslag van boven de 160. Heel lekker heeft Jade dan ook niet geslapen. In de loop van de nacht is de koorts wel gezakt tot 38,4°. Een goed teken.

 

Als ik Dylan naar school heb gebracht, ga ik naar het ziekenhuis. Na een poosje met zijn drieën gekletst te hebben, gaat Olga een poosje naar huis. Terwijl ik wat voor mijn werk doe, kijkt Jade vooral televisie. Een lange middag wordt onderbroken door bezoek van de opa's en oma's en Clinic Clown Mimus.

 

Olga komt weer terug naar het ziekenhuis. Het is wel fijn dat ze in het ziekenhuis in Goes ligt en niet in Utrecht. Zo kunnen we net wat vaker even wisselen en een paar uurtjes wat anders doen. Jade heeft niet zo veel vrijheid. Ze mag niet van haar kamer af en zit dus de hele dag op haar kamertje. Spelletjes spelen blijft een goede manier op de tijd te verdrijven. Samen met opa Roel en oma Ineke spelen ze een spelletje Risk. Ik rijd ondertussen naar de hockey om Dylan op te halen. Vanavond eten we pizza en blijf ik bij Dylan slapen. 

 

De temperatuur is gedurende de dag een beetje aan het schommelen maar aan het eind van de middag lijkt de koorts definitief weg te zijn. Misschien dat ze dan toch weer snel thuis is. 

 

- Marcel