· 

Minder medicijnen

Ondanks dat ze nu in het ziekenhuis ligt, is er ook goed nieuws te melden. Net na de stamceltransplantatie kreeg Jade het CMV-virus (cytomegalovirus). Sindsdien moet ze hier medicijnen tegen slikken. De arts vertelt dat Jade voor de tweede keer negatief is getest en dat ze mag stoppen met de medicijnen. Dat is dan toch twee grote pillen en twee keer een vies drankje minder!

 

De rest van de dag verloopt rustig. Oma Ineke komt een poosje op bezoek. Een mooi moment voor Olga en mij om even naar buiten te gaan. Het idee is goed maar de uitvoering wat minder. We blijven te lang kletsen en zitten ook op de arts te wachten. En al doe je de hele dag niks bijzonders, opeens is het dan vijf uur. Te laat om met zijn tweeën even weg te gaan. Dan ga ik Dylan maar ophalen bij zijn vriendje om daarna thuis spaghetti te gaan koken. Als de spaghetti klaar is, rijd ik samen met Dylan naar het ziekenhuis. Kunnen we gezellig met zijn vieren eten. We zijn net begonnen als opa Jaap en oma Ella op bezoek komen. Zo is het nog een gezellig avondje in het ziekenhuis. 

 

- Marcel