· 

Wildlands

De laatste dag van ons lang weekend in Drenthe. Met dank aan de Koos Konijn Foundation hebben we een leuk weekend gehad. Onder het motto van "Nu we er toch zijn", gaan we als afsluiting naar Wildlands in Emmen. Olga heeft via Marktplaats kaartjes gekocht en we krijgen nog een tip om gratis te parkeren. Heel even overwegen we om de rolstoel mee te nemen. Uiteindelijk laten we de rolstoel in de auto liggen. 

 

De hoogtepunten: de 'privé' uitleg bij de zeeleeuwen, het voeren van de lorries en het voeren van de bavianen. Wat toch ook wel bijzonder is: Jade heeft de hele dag door het park gesjouwd. Geen enkel moment heeft ze gevraagd om de rolstoel.

 

Het is een leuk, actief maar toch ook vermoeiend weekend geworden. Vanaf morgen 'gewoon' weer naar school of aan het werk. 

 

-Marcel