· 

Inpakken en zwemmen

De ochtend begint op tijd. Om half tien moeten we ons huisje in Villa Pardoes uit. Genoeg te doen dus. Op de één of andere manier, heb je aan het eind van de vakantie meer spullen dan op het begin.  Met een beetje passen en meten passen de bagage en de rolstoel weer in de auto. Met alle andere bewoners drinken we voor de laatste keer een kopje koffie. Na een korte toespraak van één van de vrijwilligers, krijgen de kinderen een laatste verrassing: een tas met cadeautjes. Nu zit de week er echt op. 

 

De meeste mensen zouden direct op huis aan gaan maar wij niet. Eén ding heeft Jade nog niet gedaan deze week... ze wil gaan zwemmen. Het wordt het subtropische zwembad in 's-Hertogenbosch. De kinderen roetsjen van de snelle glijbanen, springen met een band in de wildwaterrivier en trotseren de golven in het golfslagbad. Om drie uur is het dan toch echt tijd om naar huis te gaan! We leveren Finn en Isa thuis af. De jongens hebben nog niet genoeg van elkaar... Dylan wil wel een nachtje bij Finn logeren. Thuisgekomen worden we verwelkomt door oma Ineke en opa Roel. Afgelopen week hebben ze in ons huis gelogeerd. Hun eigen huis is afgelopen jaar verkocht en gisteren was de overdracht. Het duurt nog een poosje voordat het nieuwe huis klaar is. Tot die tijd gaan ze tijdelijk in Oud-Sabbinge wonen. Omdat ze pas op zaterdag in het tijdelijke huis kunnen, staan her en der in ons huis stapels met dozen en spullen. Het wordt een gezellig avondje. Jade kan mooi al haar belevenissen aan opa en oma vertellen.

 

- Marcel