· 

Make-A-Wish

De dag begint hetzelfde als gisteren. Jade heeft niet lekker geslapen en voelt zich niet lekker. Op school is er vandaag het voorleesontbijt in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Een wethouder van Gemeente Goes komt bij Jade in de klas voorlezen. Het is niet genoeg om Jade zover te krijgen dat ze wil. Dylan heeft er wel zin in en gaat in zijn Onesie lekker naar school.

 

Jade gaat ondertussen aan de slag op ideeën te verzinnen voor haar 'Make-A-Wish'. Vanmiddag komen er twee Wenshalers (vrijwilligers) langs om de 'Wish Journey' van Jade door te nemen. Sommige kinderen weten gelijk wat ze willen wensen maar voor Jade is het wat moeilijker. Afgelopen jaar is er al heel wat de revue gepasseerd maar dé wens heeft ze nog niet kunnen bedenken. Eén van de dingen die ze erg leuk zou vinden: een tochtje maken met een hondenslee en het liefst door de sneeuw maar wel in een warm land. 

 

Als de vrijwilligers 's middag op bezoek komen, heeft Jade echt iets bedacht wat ze heel graag zou willen... het is een heel leuk idee maar het blijft nog even geheim... Komende maanden gaan de Wensvervulllers proberen om alles voor de wens van Jade te regelen. Ergens in april/mei gaat haar wens dan echt in vervulling. Spannend!

 

- Marcel