· 

Even naar school

Nu het dit weekend best goed is gegaan, gaat Jade vanochtend direct naar school. Ze heeft nog wel een beetje pijn in haar buik. Toch gaat het goed genoeg om zonder rolstoel naar school te gaan. Haar klasgenootjes zijn blij om haar te zien.

 

Net als vorige week gaat ze nu ook aan de slag met een Cito. Dit keer die voor Spelling. Ik wacht buiten de klas nog een paar minuten. Ze heeft me niet meer nodig dus rijd ik naar huis. Nog geen twee uur later word ik gebeld door een vriendinnetje van Jade. Jade heeft buikpijn en wil opgehaald worden. Ik ga er snel heen. Op school lijkt het mee te vallen en ik neem haar mee naar huis. Maar niet voordat ze de scores van de Cito's van vorige keer hoort. Met de scores kan ze wel thuiskomen. Thuis kruipt ze snel op haar vertrouwde plekje op de bank. Het gaat snel beter en het is gelukkig geen terugslag. Zo snel kan het allemaal niet gaan. Een paar dagen geleden is ze compleet gestopt met de medicijnen. Haar maag was behoorlijk geïrriteerd en dat kan niet zo snel herstellen. Morgen hebben we een afspraak in Utrecht met de arts om te kijken hoe het gaat en of ze zonder medicijnen verder mag.

 

's Middags blijft ze ook thuis van school. Tegen het eind van de middag gaat het goed en is de buikpijn zo goed als weg. Het is mooi weer dus gaan we lekker even de stad in. Na een wandelingetje belanden we in de Jamin. Jade heeft wel zin in een paar snoepjes. 

 

- Marcel