· 

School?

Olga en ik kijken uit naar de dag dat Jade elke dag zorgeloos en met een lach naar school kan. Nu het fysiek elke dag steeds een beetje beter gaat, lijkt dit wel dichterbij te komen. Nu voelt ze zich elke ochtend niet lekker en dat helpt niet om naar school te willen. Op school moet ze ook weer haar plekje vinden. Dat is moeilijk als je af en toe een middagje komt. Jade moet het gevoel weer krijgen dat ze bij de klas hoort. Dit ligt zeker niet aan haar klas want ze heeft een heel lieve klas die erg met haar meegeleefd heeft.  Maar de klas heeft wel een jaar van alles gedaan en beleeft waar Jade niet bij is geweest. De hele situatie maakt het voor Jade nu niet makkelijk: niet echt lekker, beetje onwennig en onzeker om dat je lang niet op school gezeten hebt. Dit gaat binnenkort vast beter. 

 

Deze dag lukt het Jade niet om naar school te gaan. Zoals vaker knapt ze 's middags op en gaat ze aan de slag met de fysio. De eerste kennismaking was een beetje stroef (dat lag aan Jade) inmiddels vindt Jade de fysio een hele aardige vrouw. Deze keer doet ze de oefeningen onder het toeziend oog van oma Ineke. Jade is lekker bezig met haar conditie en het versterken van haar spieren.

 

- Marcel