· 

Dylan is jarig!

Dylan is vandaag 9 jaar geworden!

 

Voor veel mensen is 14 februari Valentijnsdag. Voor ons is het de dag van  de verjaardagen van Dylan én oma Ella. Dylans verjaardag begint 's ochtends vroeg met zijn vieren bij ons op bed. Normaal gesproken zijn er dan cadeautjes maar nu niet. Olga en ik vonden het erg moeilijk om een cadeau voor Dylan te verzinnen en zelf wist hij het ook niet zo goed. Gisterenavond voor elf uur hebben we toch een cadeau besteld. Nu maar hopen dat het vandaag geleverd wordt. 

 

Na "lang zal hij leven" en een dikke kus gaan we snel verder met een 'gewone' schooldag. Ik ga naar Rotterdam en Olga gaat met Dylan én  Jade naar school. Jade houdt het maar een uurtje vol op school. Ze heeft heel de tijd buikpijn en moet uiteindelijk overgeven. Dylan heeft wel een leuke dag op school en hij trakteert op 'slakken' gemaakt van chocoladezoenen en pannenkoeken. Thuis krijgt hij alvast het cadeautje van Jade. Het is een Donald Duck Scheurkalender.

 

's Avonds vieren we met de familie de verjaardagen van Dylan en oma Ella onder het genot van een lekker etentje bij Lunchcafe Stadhuis Goes. Het is een korte wandeling van ons huis naar het centrum van Goes. Gezien de dag, zou je denken dat Jade in de rolstoel wil. Niets is minder waar. Ze wil lopend! Kletsend met oma loopt ze het hele stuk naar het restaurant. Voordat we gaan eten, is het tijd voor cadeaus. Dylan en Jade hebben voor oma Ella allebei leuke cadeautjes geknutseld. Dylan moet nog even wachten op de rest van zijn cadeaus. De postbode heeft ons cadeau nog niet gebracht en de cadeaus van de familie krijgt hij pas aanstaande zondag op zijn 'grote mensen feestje'. Toch is het eten al een cadeautje voor Dylan. Hij begint met frietjes en knakworst maar eet daarna de poffertjes van Jade ook nog op. Hij krijgt nog een Valentijns-chocolademousse als toetje. Omdat hij jarig is, krijgen Dylan en oma Ella als klap op de vuurpijl een taartje naar keuze van het huis. Drie serveersters brengen de taartjes inclusief vuurwerk naar onze tafel. Ondertussen zingen ze uit volle borst 'Lang zal hij leven'. 

 

En ook al heeft Dylan al zijn cadeaus nog niet gehad, het was een geslaagde verjaardag!

 

- Marcel