· 

Feestje van oma

De lente begint een beetje door te breken. Met Dylan zit ik in de morgen op de mountainbike op het mountainbikeparcours in Westenschouwen. Even lekker buiten op de fiets. Na één rondje, vindt Dylan het wel mooi geweest. Komt ook wel goed uit want we moeten op tijd terug zijn in Goes. Om vier uur begint het feestje ter ere van de verjaardag van de zeventigste verjaardag van oma Ella. We vieren het in het Klok'uus in 's-Heer Arendskerke. Onder het genot van lekker en drinken vliegt het feest voorbij. 

 

Dylan zien we nauwelijks. Hij speelt de hele middag en avond samen met zijn neven Jelte en Siebe in de speeltuin. Jade voelt zich op het begin van het feest nog niet zo lekker en hangt een beetje op een stoel. Ze krijgt een opleving en samen met Dylan, Jelte en Siebe gaat ze op de 'Bungee Trampoline'. Je krijgt dan een harnas aan met twee elastieken. Je kan dan veel hoger springen dan op een gewone trampoline. De jongens maken al snel salto's maar ook Jade laat zich niet kennen en doet ook een paar salto's!

 

Na de salto's moet Jade wel even bijkomen. Ze kruipt even op een bank en gaat een poosje lekker liggen. Opa Roel masseert nog een poosje haar benen en voeten. Na zevenen is Jade weer uitgerust. Ik en oom Jeroen doen met de kinderen verstoppertje in de speeltuin. Jade houdt het goed vol. Zo goed zelfs dat ze nog doorgaat als oom Jeroen en ik allang zijn afgehaakt. Om acht uur gaan de meeste gasten naar huis. Wij blijven tot half tien. Hoe later het wordt, hoe beter het met Jade gaat, Samen met Dylan, haar neven en Olga springt ze over een touwenparcours alsof ze de afgelopen maanden niet anders heeft gedaan. We doen nog net het licht niet uit in het Klok'uus maar we zijn de laatste die weggaan. Het is een geslaagd feestje!

 

- Marcel