· 

Feestje Dylan

Het is een weekend vol feestjes. Gisteren het feest van oma en vanmiddag het 'grote mensen feestje' van Dylan. Voordat het feest losbarst gaan we 's ochtends een rondje fietsen. Jade zit voor het eerst sinds een paar maanden weer op de fiets. Het is lekker in het zonnetje maar er staat een lekker briesje. Jade moet daarom flink trappen maar ze houdt het vol. We zijn op zoek naar een leuke locatie om aanstaande zaterdag het kinderfeestje van Dylan te vieren. We hebben laserguns besteld en we hebben nu nog een goede plek nodig waar ze hun gang kunnen gaan. Uiteindelijk vinden we een perfecte locatie aan de rand van Goes. Dylan heeft nu al zin in zaterdag!

 

's Middags gaat het feestje los. Het is misschien wel de eerste keer dat we de verjaardag van Dylan buiten op het terras kunnen vieren. In het zonnetje mag Dylan zijn negen kaarsjes aansteken en uitblazen. Met een groot mes snijdt hij een groot stuk voor zich zelf en mag ik daarna de rest van de taart in stukken snijden. Met de taart achter hun kiezen, gaan de jongens voetballen in de pannakooi. De meiden spelen lekker een spelletje. 

 

Het is een gezellig middag en Dylan is tevreden! Tegenwoordig vinden jongens van negen jaar het maar moeilijk om leuke cadeautjes te verzinnen. Hij had geld gevraagd en gekregen. Nu moet hij toch nog een leuk cadeau verzinnen!