· 

Lasergamen bij het Veerse Meer

Gisteren hebben we genoten van het heerlijke weer. Perfect om te lasergamen met een kinderfeestje. Als bonus kunnen we vandaag nog een dagje lasergamen. Oom Hans, tante Kim, Luuk en Veere zijn in Zeeland en die willen wel met ons mee doen. Ook opa Roel en oma Ineke krijgen we zo gek om mee te doen. Met zijn allen rijden we naar de Grote Piet aan het Veerse Meer. Na een korte instructie lopen we het zijn tienen het bos in. Aan de bosrand zitten twee mensen lekker in het zonnetje te genieten van hun zondagsrust... dat gaat niet lang meer duren. Het komende uur krijgen ze het geluid van laserguns en schreeuwende kinderen en volwassenen te horen. Het is gedaan met de rust. 

 

We schieten en rennen er weer lekker op los. Jade doet goed mee en is eigenlijk niet te stoppen. Tussen de spelletjes door zit ze wel tegen een boom om uit te rusten. Zodra het nieuwe spelletje begint, staat ze toch weer op en doet ze weer mee. Als iedereen is uit geknald, gaan we bij het Veerse Meer in het zonnetje een spelletje Mölkky doen. Dylan en Jade trekken hun eigen plan. Dylan gaat lekker bij het water spelen. Jade gaat met een fototoestel op pad om foto's te maken. Vogels en paarden genoeg om op de gevoelige plaat vast te leggen!

 

Vandaag krijgen we weer de bevestiging dat het echt de goede kant op gaat met Jade. Fysiek kan ze steeds meer en houdt ze het langer vol. Ze onderneemt steeds meer. Vanochtend is ze zelfs met Dylan op de fiets naar de winkel geweest om iets lekkers te halen voor het middageten. Jammer genoeg had ze na een paar hapjes van de appelflap al weer genoeg. Toch probeert ze steeds meer en vaker te eten. Als ze dit blijft doen dan komt dit vast goed over een paar weken. 

 

- Marcel