· 

Carnaval op school

Vrijdag is het altijd Juniorklas. Deze week is Jade elke dag naar school geweest. Maandag een ochtend, dinsdag de hele dag, woensdag de ochtend en donderdag een paar uurtjes. Donderdag voelde ze zich niet lekker en is ze snel terug naar huis gegaan. Op vrijdagochtend gaat het allemaal niet vanzelf maar Olga brengt haar toch naar de Juniorklas. Jade wil daar graag bij zijn. Het gaat niet lekker en om elf uur is ze weer thuis. Ze heeft pijn in haar keel, hoofd en buik.

 

Niet veel later gaat het beter. Het gaat zo goed dat ze naar de Carnavalsviering van haar school gaat bij Dansschool Janvier. Dylan gaat hier ook naar toe. Jade gaat als kat en Dylan als boogschutter. Het is vlak bij ons in de buurt dus gaat Jade aan het lopend er naar toe. Om kwart over drie komt ze met een glimlach de tuin in lopen. Ze heeft het naar haar zin gehad en zelfs even gedanst en de polonaise gelopen!

 

- Marcel