· 

Kerende kansen?

Vorige week hebben Olga en Jade de enquête 'Onderweg in Nederland' ingevuld voor het CBS. Olga beantwoordde de vragen en Jade voerde ze in in de computer. Na de laatste vraag kwam er in beeld dat ze een iPad hadden gewonnen. De eerste reactie: "O jee, we zijn vast ergens ingeluisd, dit kan niet waar zijn!". Het leek allemaal wel echt te zijn maar we kregen nog geen bevestiging via de mail of iets. Deze week kwam dan toch de bevestiging. Binnenkort zou de iPad bij ons thuis afgeleverd worden! 

 

Zaterdagochtend gaat de bel. Zelf hebben we niks besteld, dus wat zou het dan zijn... Normaal gesproken lopen de kinderen niet zo hard naar de deur maar dit keer wel. En jawel, in de doos zit de beloofde iPad. Een mooie prijs om te winnen!

 

Zou dit een voorbode zijn voor de rest van het jaar? Dan belooft het een mooi jaar te gaan worden. Misschien toch maar een abonnementje op de staatsloterij :-) 

 

- Marcel