· 

Cadeautje van school

Vorige jaar oktober vertelde de juf van Jade dat ze ons gezin hadden aangemeld bij de Koos Konijn Foundation. In mei 2017 opende de Koos Konijn Foundation haar eerste eigen Koos Konijn Foundation Vakantiehuis op Roompot-vakantiepark Weerterbergen. Het tweede huis is in september 2018 geopend op Vakantiepark Hunzedal. Met de komst van dit tweede vakantiehuis (geheel ontworpen door leerlingen van groep 8 van bassischool de Kirreweie) kunnen er nu jaarlijks meer dan 200 gezinnen genieten van een geheel verzorgd verblijf. Samen met diverse partners en goede doelen zorgen ze ervoor dat kinderen en hun familie hier 365 dagen per jaar kunnen genieten van een ontspannen tijd.

 

Morgen is het zover en mogen we een lang weekend naar Hunzedal in Drenthe. Jade weet al wel dat we gaan maar weet niet wie het heeft geregeld. Vandaag krijgt ze van de klas het cadeautje officieel overhandigd. Een leuk moment in de klas! 

 

Inmiddels gaat Jade gewoon elke dag naar school. Ze klaagt eigenlijk nauwelijks meer over buikpijn of misselijkheid. Elke dag eet ze een beetje meer  en 's nachts krijgt ze extra sondevoeding. Langzaam maar zeker komt het stoppen met de sondevoeding in beeld. Dit gaat nog wel een paar weken duren maar kan Jade net de extra motivatie geven om zelf meer te gaan eten. 

 

- Marcel