· 

Lunch met meester en juffen

Vanaf het eerste moment dat Jade ziek werd, heeft school ons geholpen en gesteund op alle mogelijke manieren. In de eerste plaats heeft de klas van Jade altijd erg met haar meegeleefd. Kaartjes, cadeautjes, filmpjes, bezoekjes, je kan het niet bedenken of de klas heeft er wel aan gedacht. Ook de leraren hebben altijd meegeleefd en meegedacht. In het bijzonder juf Natasja.  Ze is verschillende keren bij Jade op bezoek geweest in het ziekenhuis en heeft zelfs Jades krullen afgeknipt op het moment dat haar haren uit begonnen te vallen. Natasja heeft regelmatig contact gehad met de meester Daan van het Prinses Máxima Centrum zodat Jade ook in Utrecht de juiste lesstof had. Zelfs toen we een ruimte nodig hadden om foto's van heel de familie te maken, konden we op school terecht.

 

Vandaag gaan Jade, Olga en Dylan lunchen in Lunchcafé Stadhuis met meester Paul, juffrouw Natasja en juffrouw Constantia. Een gezellig momentje om even bij te kletsen. Het worden dan wel de laatste maanden voor Jade op de basisschool, de Bisschop Ernstschool zullen we niet vergeten! 

 

- Marcel