· 

Sporten?

Dylan staat vandaag weer op het hockeyveld voor een wedstrijd. Samen met Jade, Olga, opa Roel en oma Ineke gaat we kijken. Het is spannende wedstrijd en de eerste helft gaat gelijk op (1-1). In de tweede helft komen ze een beetje te kort en maakt de tegenstander er in 10 minuten 5-1 van. Dylan maakt net voor tijd nog een doelpunt. Op zijn gezicht is zijn gedrevenheid te zien en hoe getergd hij is om te winnen. 

 

Na de wedstrijd fiets ik met Jade terug naar huis. Onderweg komen we langs een free run parkour tegen. Jade wil dit wel even proberen. Met een beetje (veel) hulp klimt ze, in haar nieuwe jurk,  bovenop de hoogste boomstam. Dat vindt ze toch wel stoer. 

 

Eigenlijk begint ze het sporten een beetje te missen. Komende week gaat ze kijken bij een nieuwe manege om paard te rijden. Maar ook bij de atletiek kunnen we binnenkort weer eens gaan kijken.

 

- Marcel