· 

Rustig weekendje

Afgelopen weekend zijn Olga en ik een paar keer op stap geweest zonder kinderen. Op vrijdagavond zijn we naar het theater in Middelburg geweest. Iets wat al maanden geleden gepland was.

 

Op zaterdagochtend is Olga eerst met Dylan mee geweest naar de hockey in Breda. 's Middags ging Dylan bij een vriendje spelen en Jade bij het buurmeisje. Olga en ik zijn toen maar met zijn tweeën naar de verjaardag van een vriend van ons geweest. Met kinderen van 9 en 11 jaar is het misschien niks bijzonders dat ze niet altijd meer mee willen naar een verjaardag. Maar het is weer zo'n momentje dat je merkt dat het goed gaat.

 

En alsof dat nog niet genoeg was, zijn we op zondagmiddag samen gaan wandelen en lunchen. Opa Jaap en oma Ella bleven ondertussen bij de kinderen. We begonnen met een appeltaartje bij Amable in Kamperland. Gevolgd door een wandeling van een kilometer 12 door de uitgestrekte polders van Noord-Beveland. Het weer is goed maar de wandeling een beetje saai. Tijdens de wandeling wordt Olga nog gebeld door Jade. Ze heeft een beetje ruzie met Dylan en maakt zich veel te druk. Na een paar tips van Olga en de belofte dat we snel naar huis komen, wordt ze rustig. Na de wandeling nog een welverdiende lekkere tweegangenlunch voordat we op huis aangaan.  

 

Kortom: we hebben een rustig en goed weekend gehad!

 

- Marcel