· 

Schoolvoetbal

Woensdagochtend maakt Jade eerste de laatste Cito-toetsen. Ze is tevreden al vindt ze één van de taaltoetsen lastig. Na school gaat ze haar vriendinnen aanmoedigen bij het schoolvoetbal. Vorig jaar kon ze tussen alle langdurige ziekenhuisopnames onverwacht ook haar vriendinnen aan gaan moedigen. Toen werden ze na spannende wedstrijden uiteindelijke vierde. 

 

Dit jaar hebben de meiden nog fanatieker getraind en is een plaats in de finale het doel. De trainingen hebben effect gehad en de meiden winnen hun wedstrijden. Jade is op het begin supporter maar speelt uiteindelijk ook een aantal wedstrijden mee! 

 

In de finale gaan ze strijdend ten onder maar deze tegenstander is gewoon een maatje te groot. Iedereen is blij met de grote beker die ze gewonnen hebben. En Jade mag de beker als eerste mee naar huis nemen. 

 

- Marcel