· 

Weer thuis

Jade en ik hebben goed geslapen in het ziekenhuis. In de loop van de ochtend komt de kinderarts langs om te kijken hoe het gaat. Ook hij luistert naar de longen. Jade zit nu beter rechtop en doet goed van de arts vraagt. Hij kan nu beter naar haar longen luisteren en hoort toch een brom in haar longen. Dit duidt op een beginnende longontsteking. De antibiotica is dus niet voor niks. De arts wil Jade eigenlijk nog minimaal een dagje in het ziekenhuis houden. Omdat wij ondertussen wel aardig kunnen beoordelen hoe het met Jade gaat, mogen we toch naar huis. Onze lijntjes met het ziekenhuis zijn kort en we kunnen in een paar minuten in het ziekenhuis zijn. Na één nachtje ziekenhuis, kunnen we gelukkig naar huis.

 

Thuis knapt Jade verder op. Het is prachtig weer en we doen met zijn vieren een spelletje Kolonisten van Katan in de tuin. 's Avonds gaan we barbecueën bij opa en oma. Het gaat dan al zo goed met Jade dat ze een lekker broodje hamburger op eet en meedoet met een paar potjes Petanque. Alsnog een goede start van de meivakantie!