· 

Lekker zwemmen

Gisteren is Jade op controle geweest in het ziekenhuis. De reden: de ziekenhuisopname van vorige week én het benauwde gevoel wat Jade heeft. Wat begon als een korte controle in het ziekenhuis, werd uiteindelijk een hele dag met een bloedonderzoek, een longfunctieonderzoek, een CT-scan en oogonderzoek. In het slechtste geval was ze direct opgenomen in het ziekenhuis maar gelukkig kwam er niks uit de onderzoeken en mocht ze gewoon naar huis. De  komende weken gaan we alles goed in de gaten houden.

 

Was het gisteren even spannend, vandaag is er geen vuiltje aan de lucht. Jade voelt zich goed en ze wil graag zwemmen. Jade appt met haar neven en die willen wel mee naar het zwembad. Jade kan lekker meedoen. Ze speelt, springt, zwemt en duikt onder water. Ze heeft wel snel koud maar door af en toe even op te warmen kan ze het goed volhouden. Na bijna zes uur in het zwembad, is het wel mooi geweest. Tijd om naar huis te gaan!

 

Het blijft toch wel apart. Afgelopen weekend ligt ze een nacht in het ziekenhuis met koorts, op dinsdag heeft Jade een geweldige Make-a-Wish, op donderdag zijn er zorgen en moet ze bijna in het ziekenhuis blijven en op vrijdag ligt ze lekker in het zwembad. Toch houden we een positief en goed gevoel aan over aan deze week. Jade heeft genoten van haar wensdag en ze lijkt steeds beter in staat om infecties aan te pakken. 

 

- Marcel