· 

Laatste dag in Duitsland

De laatste dag van onze reis. Tijd om onze spullen te pakken. Toch laten de vrijwillers deze dag niet zomaar voorbij gaan. Als verrassing komen er twee 'hondjes' van Paw Patrol uit Movie Park Germany op bezoek. De kinderen kunnen hier mee of foto. De hondjes zitten helemaal in hun rol en nemen de tijd om een leuke en originele foto te maken. 

 

Alle gezinnen mogen ook op de foto met Bikkel, de mascotte van Against Cancer. De hele reis gaan er al semi-professionele fotografen met ons mee en vandaag hebben ze even een foto-studio ingericht. Tot slot wordt er in het hotel een groepsfoto gemaakt van alle kinderen die mee zijn geweest op de reis. De terugreis gaat hetzelfde als op de heenreis maar dan in omgekeerde volgorde. We stoppen eerst voor een lekkere lunch in Babberich. We maken daar de allerlaatste groepsfoto van alle gezinnen en vrijwilligers. In totaal 200 mensen! Daarna gaan de vier bussen allemaal hun eigen weg. Wij gaan via Rosmalen en Prinsenbeek terug naar Roosendaal. Onderweg zien we een lange stoet bussen die op weg zijn naar de bekerfinale tussen Ajax en Willem II. Gelukkig gaan wij de andere kant op. Het is een voorspoedige reis en rond half vijf zijn we in Roosendaal. We nemen afscheid van 'onze' vrijwilligers en bus 2 (#deleukstebus) .   

 

Het is een geweldige reis geworden, die we niet meer vergeten!

 

Inmiddels hebben we al heel wat gave dingen mogen meemaken. Het blijft bijzonder dat er zoveel vrijwilligers, stichtingen en sponsors zijn, die dit mogelijk kunnen maken. Ik wil dan ook dan alle 19 vrijwilligers, 4 buschauffeurs en sponsors hartelijk bedanken! En zeker Patrick, Nienke en Lotte voor de gezellige dagen in bus 2!

 

- Marcel