· 

Uitslag Cito

Op 16 april begonnen de eindtoetsen van groep 8. Het hoort allemaal bij het laatste basisschooljaar en dat moet je meegemaakt hebben. Jade heeft gelukkig gewoon mee kunnen doen. En ondanks dat ze grootste deel van de lessen gemist heeft, gingen de toetsen goed. 

 

De juf deelt de mapjes met de Cito-uitslag uit in de klas. Jade wil thuis pas de uitslag bekijken omdat ze ze niet zeker weet of ze blij is met de uitslag. Als je naar voren loopt om het mapje in ontvangst te nemen, zegt de juf: "Jade, je hebt het goed gedaan en je mag trots zijn op het resultaat!". Daarna worden de kinderen gelijk naar buiten gestuurd om naar huis te gaan.

 

Jade is wel blij en trots op het resultaat maar ze had graag de maximale score gehaald en alle vragen foutloos gemaakt. Ze wist al dat ze niet alles goed had beantwoord maar ze is toch heel even teleurgesteld. Op het schoolplein staat Olga te wachten en gaan ze lekker naar huis. 

 

Met de uitslag van de Cito is ze weer een stapje dichter bij het afscheid van de basisschool en de start op het VWO. Maar eerst nog schoolkamp en de eindmusical! 

 

- Marcel