· 

Moederdag op de Kaloot

Een zondagmiddag, mooi weer én moederdag. Een mooi moment om even met de familie naar het strand te gaan...

 

Maar moederdag begint met een uitgebreid ontbijt op bed voor Olga. Jade en Dylan zijn druk met de voorbereidingen. Broodjes, croissants en nog veel meer lekkere dingen. En Olga krijgt niet alleen een lekker ontbijt, Jade en Dylan hebben cadeautjes geknutseld én gekocht! 

 

's Middags gaan we met oma en het gezin van mijn zus naar de Kaloot. Een strandje waar je haaientanden en andere fossielen kan vinden. Oom Jeroen heeft zijn hengel mee genomen. Het is heerlijk in de zon en fijn om samen met familie te zijn.

 

Na een uurtje hebben we genoeg haaientanden gevonden maar heeft Jeroen nog geen vis gevangen. De (kwa)jongens willen graag een vuurtje stoken op het strand. Uiteindelijk gaat Jeroen overstag en helpt hij om een klein vuurtje te maken. De jongens maar ook Jade vinden het erg leuk!

 

- Marcel