· 

Bezoek van Make-a-Wish

Op 23 april mocht Jade haar wens in vervulling laten komen. Tijdens de dag zijn er veel foto's gemaakt. En vandaag komt Angelique van Make-a-Wish langs om hét fotoboek langs te brengen. 

 

De Volkswagenbusjes, het bezoek aan de snoepfabriek Cloetta en het paardrijden. Het fotoboek is prachtig en een mooie herinnering aan een geweldige dag.

 

Angelique heeft niet alleen het fotoboek meegenomen maar nog twee verrassingen. De eerste verrassing is een mok met één van de foto's van haar dag. De tweede verrassing is een groot schilderij van dezelfde foto. Jade is er erg blij mee. Dit schilderij krijgt een mooi plaatsje!

 

Een Make-a-wish is bedoeld om kinderen en hun familie in een moeilijke periode iets bijzonders te geven. Een positieve boost waar ze nog heel lang hoop, kracht en vertrouwen uit kunnen putten. Misschien is het toeval maar sinds 23 april gaat het erg goed en zit Jade lekkerder in haar vel.

 

- Marcel