· 

Op schoolkamp!

Eén van de hoogtepunten op de basisschool is het schoolkamp in groep 8. Vandaag is het dan zover Jade gaat met haar groep naar de De Viking in Wolphaarsdijk. Om half negen verzamelen alle kinderen van groep acht bepakt en bezakt  op het schoolplein. Jade twijfelt erg of ze mee moet fietsen. Er is al een plek gereserveerd bij meester Stan in de auto dus ze hoeft niet maar ze wil eigenlijk wel met de meiden mee. Uiteindelijk stapt ze toch in de auto en ziet ze haar vriendinnen niet veel later bij het Klok'uus voor de eerste activiteit: Lasergamen! 

 

Een tweede tussenstop is bij de Meerkoet bij het Veerse Meer. Hier kunnen de kinderen lekker doen waar ze zin in hebben. Een aantal kinderen gaat lekker zwemmen in het koude water. Jade kiest ervoor om een boekje te lezen aan de waterkant. 

 

's Avonds zorgen een aantal ouders en leraren voor een lekker maaltijd. Er worden hopen aardappels geschild en gebakken, er is macaroni en er zijn tortilla's. Als ook de frietboer een dag te vroeg is  en 8 zakken friet brengt hebben de kinderen wel genoeg te eten!

 

Een goed begin van het schoolkamp. 

 

- Marcel