· 

Kajakken

Tijdens een lang weekend in de Ardennen moet er eigenlijk wel gekajakt worden op de Ourthe. Het is plan was om dit gisterenmiddag te gaan maar we waren niet de enige met dit plan. Door het heerlijke weer was er een wachtrij van meer dan 2 uur. En ook al hadden we gereserveerd voor een specifieke tijd, we mochten gewoon aansluiten in de rij. De dame achter de kassa stelde voor om een dag later vroeg in de ochtend te komen. En zo zitten we 's ochtends om een uur of tien al in de kajak op de Ourthe bij Durbuy. We gaan op stap met twee tweepersoons-kajaks en vier éénpersoons. Jade gaat samen met Olga en Dylan en ik hebben allebei een eigen kajak. De route is prachtig en onderweg komen we van alles tegen: jonge eendjes, jonge zwanen en een muskusratten. Na 8 kilometer komen we bij het eindpunt. Jade heeft alles gepeddeld alsof het geen moeite kost. Afgelopen dagen heeft ze zoveel gedaan dat we nergens meer van op kijken. 

 

Na het kajakken, gaan we terug naar onze Finse Blokhut om onze spullen in te pakken en op te ruimen. Het is een heerlijk lang weekend geworden waar we veel buiten zijn geweest en veel leuke activiteiten hebben kunnen doen. 

 

- Marcel