· 

Start avondvierdaagse

De jaarlijkse avondvierdaagse in Goes start vandaag. Jade loopt voor de zevende keer mee en Dylan voor de zesde keer. Het is wel haasten om op tijd te zijn. Even snel wat te eten klaarmaken, naar binnen schuiven en zorgen dat we om kwart over zes bij de start zijn. Olga en ik lopen allebei mee.  Het is maar vijf kilometer lopen toch is het wel weer een klein maar speciale momentje.

 

Dylan zijn we vlak naar de start al kwijt. Hij loopt wel met zijn vriendjes mee en zoekt ons wel op als er iets is. Jade wil graag met haar vriendinnen mee lopen maar ze heeft moeite om bij te blijven. Telkens als ze net de aansluiting heeft gevonden, gebeurt er net iets waardoor ze weer een beetje achterop raakt. Het zijn smalle paadjes met veel mensen en je moet soms een beetje dringen. Na een kilometer of wat komt Jade een poosje bij mij lopen. Ze wil even op mijn rug meeliften. Ze kan dan net de spanning van haar benen halen en een beetje uitrusten. Niet veel later gaat ze weer op zoek naar haar vriendinnen. 

 

De eerste avond zit erop en Jade heeft goed mee kunnen lopen. Hopen dat ze morgen net iets makkelijker met haar vriendinnen mee kan lopen.

 

- Marcel