· 

1 jaar Prinses Máxima Centrum!

Een bijzondere dag vandaag!!

 

Precies een jaar geleden is het Prinses Máxima Centrum officieel geopend door Hare Majesteit Koningin Máxima. De ambitie van dit bijzondere ziekenhuis: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

 

Tijdens deze dag heeft Jade niet alleen Koningin Máxima gezien maar ook Maan (Winnares Voice of Holland), Ryan Marciano & Sunnery James (wereldberoemde DJ's), Kinderen voor Kinderen en een aantal spelers van het Nederlands Elftal (o.a. Virgil van Dijk, Georginio Wijnaldum, Kevin Strootman, Mattijs de Ligt en Daley Blind).

 

Jade was trouwens één van de eerste kinderen die in het nieuwe ziekenhuis bleef slapen. We hebben alles van dichtbij mee kunnen maken. De overgang van een (kleine) afdeling in het Wilhelmina Kinderziekenhuis naar een compleet apart nieuw ziekenhuis met alle mogelijke voorzieningen. Niet alleen een grote verbetering in de zorg van de kinderen maar ook veel meer mogelijkheden voor onderzoek en nieuwe behandelingen.

 

Jade heeft afgelopen jaar hier al volop van kunnen profiteren en zal in de toekomst hier ook nog van kunnen profiteren! 

 

- Marcel