· 

Weekendje België

Afgelopen maanden hebben we de luxe gehad om allemaal leuke dingen te mogen doen. Dit weekend staat er weer iets leuks op het programma: een weekend weg met een groep vrienden! Eigenlijk stond dit al een jaar geleden gepland maar het is er toen niet van gekomen. Niet alleen omdat Jade ziek was maar ook omdat het gewoon niet lukte om een weekend en een locatie af te spreken.

 

Jade en Dylan gaan eerst nog tot kwart over drie naar school. Olga en ik zijn allebei nog druk met werk en andere dingen. Op het laatste moment pakken we snel onze tassen en gaan we de kinderen ophalen bij school om daarna door te rijden naar Kapelle om Judith op te halen. Bij Judith wil ik het adres van het huisje intypen in de navigatie maar ik heb eigenlijk geen idee waar we naar toe gaan. Olga en ik hebben allebei het idee dat we naar Limburg gaan maar we gaan naar Gemmenich, net over de Belgische grens in Limburg in de buurt van Vaals. 

 

Na een ritje van tweeënhalf uur zijn we op de plaats van bestemming. Het is een mooi, groot en ruim huis met een prachtig uitzicht over een dal en een lekker grote tuin. Thijs, Ester en Bert zijn er al met hun kinderen. Het is leuk om elkaar weer te zien. Dit gaat goed komen dit weekend!

 

- Marcel