· 

Doolhof

Als je een paar kilometer van het drielandenpunt bent, moet je daar natuurlijk wel even langs. Er is ook een speeltuin, een uitkijktoren én een doolhof. Genoeg te doen dus. Na in drie landen gelijk te zijn geweest en even van het uitzicht genoten te hebben, gaan we naar het Doolhof. Op het begin van het doolhof is een waterspeelplaats met allemaal fonteinen. De kinderen gaan eerst lekker afkoelen en daarna gaan we nog 'even' in groepjes het doolhof in. Wie het eerst in het midden van het doolhof is! Iedereen denkt wel even naar het midden te lopen. Een uur later doolt iedereen nog steeds door het doolhof en begint iedereen al een beetje moedeloos te worden. Dylan was samen met Jade en Judith begonnen maar was ze ergens kwijtgeraakt. Opeens horen we Dylan roepen dat hij het midden heeft gevonden. Hij is de eerste! Een poos later hebben ook Jade en Judith de weg naar het midden gevonden. De rest blijft nog minimaal een uur ronddolen in het hof. Ondanks de aanwijzingen vanaf de toren, lukt het ons niet. Als we op willen geven, besluit Jade om ons te komen halen en ons allemaal naar het midden te brengen. Tien minuten later is het dan eindelijk gelukt! 

 

Een goede timing want nu kunnen we precies op tijd in het huisje zijn om de Formule 1 te kijken. De kinderen spelen ondertussen lekker in het zwembadje en in de tuin. Jammer genoeg wordt het een saaie race met welgeteld 1 spectaculaire actie van Daniel Ricciardo in de laatste ronde. Na de race is het tijd om de spullen te verzamelen en terug te rijden naar Zeeland.

 

Het is een perfect weekend geweest. Gezellige mensen, mooi huis, prachtig weer en heerlijk eten! 

 

- Marcel