· 

Varen op het Goese Meer

Het gaat goed met Jade, meer dan goed. Toch is het voor Jade moeilijk om altijd onbezorgd en vrij lekker met haar vriendinnen af te spreken. De ene keer voelt ze zich beter op haar plaats dan de andere keer. 

 

Het is vandaag prachtig weer en samen met aantal vriendinnen heeft ze afgesproken om te gaan zwemmen in het Goese Meer (een wijk in Goes waar de huizen direct aan het water staan). Noor en Lara gaan op de fiets. Jade denkt dat het te ver is voor haar om te fietsen dus breng ik haar even met de auto. Met Jade spreek ik af dat ze belt als ik haar moet komen halen.

 

Als ik om zes uur nog niks gehoord heb, rijd ik alvast naar de plek waar ik Jade gedropt heb. Niets of niemand te zien, behalve twee fietsen. Iets voor zevenen komen Jade, Lara en Noor achter een huis vandaan. Blijkbaar zijn ze net met een bootje op een steigertje afgezet door een andere vriendin. De meiden zijn met twee andere vriendinnen met allebei een motorbootje en een Sup (soort opblaasbare surfplank) heel de middag lekker op het water geweest. Jade heeft genoten!

 

- Marcel