· 

Oneerlijk

Vanochtend kregen we via WhatsApp heel slecht nieuws. Een kindje uit het Prinses Máxima is vannacht overleden. 

 

Als je kind veel en vaak in het ziekenhuis ligt dan zie je ook veel en vaak dezelfde ouders van andere kinderen. Zo ook met de ouders van dit kindje. Toen Jade vorige jaar als één van de eerste naar het nieuwe PMC ging, lag dit kindje in de kamer naast haar. Sindsdien heeft Olga via WhatsApp contact gehouden met de moeder.

 

De laatste maanden werden bij ons de berichten steeds beter maar bij hen steeds slechter. De leukemie was al meerdere keren terug gekomen en de vooruitzichten werden steeds somberder. Toch kreeg Olga een aantal maanden opeens een WhatsApp dat wonder boven wonder de leukemie toch weer weg was. De artsen stonden voor een raadsel maar dit gaf hoop! Er werd snel gestart met de voorbereidingen voor een stamceltransplantatie.

 

Helaas heeft het kindje deze kans niet meer mogen grijpen en is het vannacht overleden na een strijd die het nooit heeft kunnen winnen. 

 

Soms is het allemaal zo ontzettend oneerlijk!