· 

Veni, vidi, FEESSIE

Jade heeft nog een paar kinderfeestjes in te halen. Met zes vriendinnen gaan we er een leuke dag, avond, nacht en ochtend van maken!  Jade heeft afgelopen dagen de tuin versierd en leuk aangekleed.

 

Het programma:

12:00 - Ontvangst met lunch en cadeautjes

13:30 - Aladdin in de bioscoop in Vlissingen

15:30 - Festival Onderstroom in Vlissingen

19:00 - Barbecue met broodjes hamburger

00:00 - Slapen?

 

Om twaalf uur verzamelen de meiden zich bij ons in de achtertuin in het stralende zonnetje. De meiden hebben bergen cadeaus gekocht en geknutseld. Snel nog een appelflap, frikandelbroodje, saucijzenbroodje of krentenbol achter de kiezen en we stappen in de auto naar Vlissingen. Het is rustig in de bios maar de film Aladdin is erg leuk. De meiden hebben tijdens de film de grootste lol om een stelletje wat achter hen zit en een beetje aan het zoenen is.

 

Na de film lopen we naar het Bellamypark waar het centrale punt is van Festival Onderstroom. Het festival is drie dagen lang straattheater, muziek aan zee en veel optredens in een uniek decor: de stad Vlissingen zelf. We bezoeken twee voorstellingen maar deze vallen jammer genoeg een beetje tegen. En ook al begon de dag met prachtig weer, tijdens de laatste voorstelling is het bewolkt en trekt de wind een beetje aan. Tijd om naar huis te gaan. 

 

Onderweg naar huis vallen de eerste druppels uit de lucht en tegen de tijd dat we in onze tuin staan regent het behoorlijk. Een grote tegenvaller want we hadden gerekend op mooi weer... het bubbelbad stond klaar! Maar niet getreurd, het bubbelbad staat onder de parasol. Niet veel later zitten de meiden lekker te bubbelen en een glaasje kinderchampagne weg te lurken. Ik ga ondertussen hamburgers bakken in de regen. Als de meiden zijn uit gebadderd, kunnen ze binnen aanschuiven voor een lekker broodje hamburger. Na het eten een tweede rond in het bubbelbad en de avond vliegt voorbij. Olga en ik gaan rond elf uur naar bed maar de meiden gaan tot in de kleine uurtjes door. Met zijn allen slapen ze in een grote tent bij ons in de tuin. 

 

De volgende morgen is Jade op tijd wakker maar ligt de rest nog lekker te slapen. Om tien uur is het dan toch echt tijd om iedereen wakker te maken voor een lekker ontbijtje. Tot slot nog knutselen en dan naar huis.

 

Een geslaagd feestje!

 

- Marcel