· 

Dierentuin, kamperen, automuseum

Samen met opa Roel en oma Ineke gaan Dylan en Jade vandaag naar Blijdorp in Rotterdam en daarna gaan ze een nachtje kamperen ergens in Zuid-Holland. Dit komt goed uit omdat Olga en ik dan kunnen gaan werken.

 

Er is genoeg te zien in de dierentuin: een kleine girafje, twee jonge zeeleeuwtjes, een klein haaitje in het ei en nog veel meer. De dag vliegt voorbij en liggen ze in hun slaapzak in de tent te bedenken wat ze allemaal wel niet gezien hebben. 

 

De volgende morgen is oma Ineke druk in de weer met potten en pannen. Ze maakt poffertjes klaar als ontbijt! Zo willen Dylan en Jade elke ochtend wel beginnen. Na een relaxte ochtend gaan ze ook nog naar het 'Louwman Museum'. Een museum met meer dan tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als een van de mooiste ter wereld. Jade en Dylan vinden het leuk maar na een autootje of 150 worden ze toch wat minder enthousiast. Toch bekijken ze, onder de bezielende leiding van opa Roel, alle auto's van top tot teen. 

 

En ook al waren het heel veel auto's de kinderen hebben twee leuke dagen gehad op stap met opa en oma!

 

- Marcel