· 

De vakantie zit erop

Na een heerlijke vakantie zijn we weer terug in Goes. Bijna drie weken lang hebben heel mooi weer gehad met meestal temperaturen boven de 35°. We hebben vooral veel het water opgezocht. De rivier langs de camping was perfect. Met nog een dagje kajakken, een dagje cayonning en een dagje aan de Middellandse Zee hebben we leuk activiteiten gedaan. Met bezoekjes aan Pont du Gard en Nîmes hadden we twee cultureel hoogtepuntjes, met als klapstuk de bijzondere show Les Nuits de Nemaus, in de Romeinse Arena van Nîmes.

 

Jade heeft alles kunnen doen wat ze wilde. Samen met Dylan heeft ze lekker gezwommen en veel van de rotsen in het water gesprongen. Tijdens het dagje cayonning hebben we alle vier van rotsen van 7-8 meter gesprongen. Een overwinning voor iedereen!

 

Nu nog een paar dagen thuis voordat over vier dagen de scholen weer beginnen.

 

- Marcel